Ontmoetingscentrum 't Fort Cuijk
Wat is 't Fort?
Wat is 't Fort


't Fort in Cuijk is een onderdeel van de Beheerstichting Ontmoetingscentrum 't Fort. 't Fort is bestemd voor inwoners van de gemeente Cuijk en onze bezoekers zijn in het algemeen senioren van 50 jaar en ouder.

Wij werken samen met het SWOC, Radius, UWV en de KBO afdeling Cuijk. Een groot gedeelte van de openingstijden zijn hiervoor gereserveerd. Maar ook voor andere instellingen en verenigingen zijn er voldoende mogelijkheden om gebruik te maken van 't Fort.  En natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor vergaderingen, het geven van een cursus en bedrijfspresentatie. Commerciéle feesten en partijen zijn echter niet mogelijk.

In 't Fort werken 20 gastvrouwen en gastheren die dagelijks bezig zijn om de senioren een leuke morgen, middag of avond te bezorgen.

Wij zijn elke dag beschikbaar en op aanvraag ook in het weekend.

't Fort beschikt over een complete baruitrusting. Naast koffie, thee, frisdranken en bier kunt u bij ons ook een lekker borreltje drinken.  Wij hebben de beschikking over 3 aparte zalen. Een grote zaal voor ongeveer 90 bezoekers . In de grote zaal staan maar liefst 3 biljarts. Een activiteitenruimte voor ongeveer 60  bezoekers. En een vergaderruimte voor ongeveer 20 bezoekers. Wij beschikken  over gratis WiFi internet, een flipover en een complete beamer installatie. Kijk verder bij activiteiten.